Webteam

Webteam
Renate Molenaar

Webteam (website) en het evenementen- team

r.molenaar@greyhoundsrescue.nl

Ik ben Renate, al bijna mijn hele leven heb ik honden en ook katten. Nu heb ik een Munsterlander, maar ben sinds ik Esther ken, gevallen voor de windhonden. Ik heb altijd graag mijn steentje willen bijdragen aan de site. Sinds januari van dit jaar ben ik actief met de website. Alle geredde honden op de site zetten, zodat ze een kans krijgen op eindelijk een mooi en zeker ook een leven met alleen nog maar liefde. Er is niks mooiers om te zien dat als je een hond erop hebt gezet, deze een nieuw huisje krijgt en hoe blij ze zijn als ze in Nederland aan komen om daar aan te beginnen.

Eduard Versluijs

webteam (facebook) en het evenementen- team

Mijn naam is Eduard Versluijs (ja, de man van) en al 8 jaar vrijwilliger bij GRH. Ik beheer de Facebook pagina van GRH.

In het dagelijks leven ben ik Biologiedocent op een middelbare school en ben ik Boksfit instructeur bij de Nederlandse Boksbond.

In het verleden heb ik meerdere keren honden begeleid op vluchten naar Nederland en heb ik in shelters in Spanje geholpen. 

Zelf hebben wij (Esther en ik) vijf Spaanse honden (3 galgo’s) die een gelukkig thuis met elkaar hebben gevonden. Ik wens iedere Galgo en Podenco uit Spanje hetzelfde toe.

Het lijden van de windhonden in Spanje moet stoppen en als we daar zelfs ook maar een kleine positieve verandering in kunnen veroorzaken dan moeten we dat doen. Daarom ben ik vrijwilliger voor GRH.