Nazorgteam

Nazorgteam
Erik Boer

nazorger

Mijn naam is Erik Boer. Sinds 2019 ben ik actief in het nazorgteam van GRH. Zelfs heb ik 2 podenco’s en een galgo en een tweetal kleinere honden.
Het adopteren van een galgo of podenco is bijzonder. U geeft een dier een 2e kans op een waardig leven. Deze honden hebben over het algemeen het nodige meegemaakt. Ze hebben tijd nodig om het verleden los te laten. Sommige honden kunnen dit binnen enkele dagen terwijl anderen meer tijd nodig hebben.

GRH heeft een nazorgteam dat u met raad en daad bij kan staan om samen met u en de hond de adoptie tot een succes te maken.  

Ik hoop u snel te ontmoeten.

Monique Straatman

nazorger

Vanwege mijn broer ben ik begonnen met het adopteren van Galgo’s. Hij adopteerde zijn eerste Galgo in 1999, lieve Mora, zo lief en zacht maar zo bang voor mensen. Toen ben ik me gaan verdiepen in het verhaal van Mora en leerde ik het afschuwelijke lot van de Galgo’s in Spanje. Vanaf dat moment ben ik bezig met GRH (adoptie, nazorg).

Momenteel heb ik 3 adoptie honden uit Spanje (2 Galgos en een Spaanse Mastin). Zo graag had ik meer geadopteerd …. mocht ik ooit de loterij winnen….

Een hond elke dag zo blij te zien, dat is goud waard ❤️

Herma

nazorger

Ik ben Herma en woon samen met Patrick. Wij leven samen met 3 windhondjes Waldo (mix windhond 12 jaar) Mogli (Podenco Maneto 9 jaar) en Blue (mix Podenco en harig 2 jaar) geadopteerd bij GRH van shelter GDS, we hebben ook vaak opvanghondjes gehad en met sommige hebben we nog contact. Sinds 2016 zijn wij nazorg voor de hondjes die uit Spanje komen en geadopteerd zijn/worden.

André van Veen van den Worm

nazorger

André leeft momenteel met een GRH Galgo roedel samen.
– werd geboren tussen de show-Greyhounds en ren-Whippets
– als zoon van een ex-dierenarts
– liep als kind al mee met de hondentrainingen van Martin Gaus
– zet sinds 2016 zijn kennis in voor Greyhounds Rescue Holland
– is niet meer weg denken uit het Amsterdamse straatbeeld
– resultaat; Goed voorbeeld doet velen volgen!

Britte

nazorger

Ria Remmerswaal

nazorger