Het verhaal begint bij Esther Versluijs voorzitter van Greyhound Rescue Holland, zij stuurde mij een berichtje en foto’s van Shirley die ze uit het dodingstation hadden gehaald, met de vraag of Shirley niet een hond voor mij was. Maar ik had al drie windhonden en dat was voor mij mijn tax, toen kwam de vraag of ik pleegmoeder voor Shirley, wilde zijn, die verleiding kon ik niet weerstaan, want op de foto’s en het filmpje was ze om op te vreten 😍.
Al gauw kwam er een huisbezoekje om te kijken of alles hier oké was,en ja hoor goed gekeurd.

Zo kwam Shirley een klein Podenco meisje bij mij in opvang en werd ik haar opvangmama.
18 Augustus heb ik haar samen met een goede vriendin opgehaald van Schiphol, het was direct ” liefde op het eerste gezicht ” en dat heeft ze ook waargemaakt, in alle opzichten.
Zelf had ik al 3 windekinderen Sarah ( galgo ) Nina ( galgo ) en Bartje ( mix galgo / Podenco ) en Shirley is met open pootjes ontvangen er was direct een klik, Sarah bemoederde haar en heeft haar opgevoed, Bartje was haar speelmaatje en bij Nina de rust zelf zocht ze steun als iets spannend was, en ik niet in de buurt was, het was direct al een super kwartet.
Shirley is een schatje van een patatje 😍 met een peperkoeken hartje, het leven van dit Podenco’tje is één groot feest, ze vindt alles en iedereen leuk speelt met alle honden groot en klein.
Toen kwam het moment dat er belangstelling voor haar was, alles leek geweldig, de mensen kwamen kijken en Shirley mocht mee, maar helaas ging dit niet goed en kwam ze na vier dagen weer terug als een hoopje ellende, maar gelukkig Shirley is nog een jonge hond en al gauw werd ze weer een vrolijke hond, op een paar kleine deukjes na, maar dat gaat met veel geduld en liefde weer goed komen.
Ja en toen was daar het moment dat ik dacht lieve kleine Shirley je hoeft nooit meer weg je bent THUIS, want je kunt niet anders dan van dit hondje houden, ik heb er ook geen moment spijt van gehad.
Ik hoop dat ik nog heeeeeeel veel jaren plezier van mijn vier kanjers, want dat zijn ze stuk voor stuk, mag hebben

Anneke