Eh, hé… Hoi! Mijn naam is Acero. Ik zit sinds kort in de pleeg en ben dus al in Nederland. Komt u een keertje kennismaken? Als u ziet hoe lief en mooi ik ben, neemt u me misschien wel gelijk mee naar huis!

Ik ben dus Acero, een galgo van ruim 4 jaar oud. Mijn vacht is zo mooi zwart, zacht en glanzend, dat hij volgens mij pleegfamilie wel van fluweel lijkt te zijn. Naast dat ze me heel mooi vinden, vinden ze me ook ontzettend lief! Ik vind hun ook heel lief; ze zorgen ontzettend goed voor me en zetten altijd mijn persoonlijke ontwikkeling voorop. Maar ik heb al eens van het adoptieleven mogen proeven, en wat was dát fíjn zeg!! Ik had een super eigen thuis, maar kon daar helaas niet langer blijven. Vandaar dat ik nu in een pleeggezin wacht op een tweede kans…

Ik ben niet alleen op zoek naar een nieuwe familie, maar ook naar een nieuwe roedel. Op het moment woon ik samen met 2 andere galgo’s, een reu en een teefje, en een podenca. Ik vind het ontzettend fijn om dit gezelschap om me heen te hebben. Het is superleuk om met z’n allen te wandelen of te spelen, en fijn om bij elkaar op een lekker zacht kussen te liggen. Tja, als er een warme mand in de buurt is, lig ik gewoon graag úren te slapen – heerlijk vind ik dat! Maar de roedel helpt ook tegen het alleen zijn – en tegen de stress – want daar kan ik niet goed tegen. Ik ben liever met 3 of 4, dan met z’n tweeën.

Vandaar dus dat ik heel graag weer een nieuwe roedel vind! Ik ben niet dominant, ik heb geen baknijd en kan samen wonen met zowel reutjes als teven. Ik speel graag, maar altijd op een beheerste manier. Ik kan dus ook samen met jongere of juist oudere honden. Eerlijk gezegd, denk ik dat ik wel in elke roedel zou passen! Zo lang we maar op de juiste manier kennis kunnen maken. Ik ben al in Nederland, dus een kennismaken is zo geregeld! Misschien ook wel fijn voor u, zodat ik u eerst kan laten zien dat ik inderdaad in uw roedel pas, voordat u een beslissing neemt… Ik ben Acero, en ik ben voor de tweede keer op zoek naar geluk, hopelijk wordt dit de laatste keer en vind ik bij u en uw roedel mijn forever home.

Voor meer informatie, een update van zijn pleegfamilie, en foto’s van Acero klikt u hier.