GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

4738 Nilsa

Vrij voor adoptie
Vragen over 4738 Nilsa?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
23,00 KG
Leeftijd:
6 jaar, 11 mnd
Geboortedatum:
01-01-2017
Land:
Spanje
Sheltercode:
APM
Karakter:
Onzeker, Speels, Verlegen en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Niet bekend met katten, Nog bang voor kinderen en Nog bang voor volwassenen
Gezondheid:
Lyme negatief, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 4738 Nilsa

Lieve, verlegen Nilsa is een brindle kleurige gaga van drie jaar oud met een schofthoogte van ongeveer 60 cm. Na het jachtseizoen werd Nilsa gespot door een van onze vrijwilligers. Ze zwierf in haar eentje in een veld bij een dorp in de regio Guadelajara. Het duurde een paar weken voor ze zich liet vangen. Ze is daarna overgebracht naar de shelter in Madrid. Nilsa zit nu in een pleeggezin met nog vijf andere honden.

Nilsa is nog erg verlegen met mensen. Dat komt waarschijnlijk door haar verleden. Ze kan prima met mensen samen wonen in een huis, maar ze komt op dit moment nog niet uit zichzelf naar ze toe om aangehaald te worden. En als ze proberen haar aan te halen, vindt ze dat nog te spannend en gaat liever weg. Maar als je blijft proberen, laat ze het uiteindelijk toe en vindt ze het na enkele minuten toch echt heel fijn om een aai of knuffeltje te krijgen. Na tien minuten is ze dat helaas alweer vergeten en is ze weer opnieuw helemaal verlegen en onzeker. Met andere honden kan ze goed omgaan. Zodra ze wat vertrouwd is geraakt met een andere hond, laat ze haar open, sociale karakter aan hem/haar zien. Ze speelt erg graag met andere honden. Ook speelt Nilsa erg graag met hondenspeeltjes. Ze verzamelt ze uit het hele huis en steelt ze ook stiekem van de andere honden en brengt ze dan vervolgens naar haar eigen mandje. Tegen katten blaft ze zo nu en dan. Ze weet niet goed wat ze met ze aan moet. Nilsa kan netjes aan de riem lopen.

Verlegen Nilsa is nu op zoek naar haar eigen familie waar ze blijvend onderdeel van mag uitmaken. Ze is nog erg onzeker, dus een liefdevol gezin met de nodige ervaring dat haar rustig de tijd en de aandacht kan geven om haar vertrouwen in mensen weer op te bouwen is voor Nilsa echt het beste. Daarnaast heeft ze ook een stabiel soortgenootje nodig, waar ze zich aan kan optrekken.

No data was found