4782 Kitty (2)

Vrij voor adoptie
Vragen over 4782 Kitty (2)?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco mix
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
4 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
01-07-2019
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Intelligent, Lief, Gevoelig en Schrikachtig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen en Goed bij wat grotere kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 4782 Kitty (2)

Kitty is een rood/bruine podenca-mix van ruim een jaar oud. Ze werd gered in een dorp bij Sevilla, waar ze volledig uitgedroogd en gedesori├źnteerd rond liep.

Kitty lijkt een naar verleden achter de rug te hebben, ze is bang wanneer je haar plotseling of in een te snelle beweging wilt aanhalen. Als je haar rustig benaderd en haar wat tijd geeft om je te leren kennen is Kitty een ongelofelijk lieve, rustige, sociale hond. Ondanks haar verleden is zij toch sociaal naar zowel grote mensen als kinderen. Kitty heeft een intelligent en lief karakter.  Ze speelt graag met onze vrijwilligers en met de hondenspeeltjes op de speelweide. Ze is ook heel sociaal en speels met de andere honden in de shelter. Kitty is getest met katten en ze lijkt goed met ze te kunnen omgaan.

Vanwege de angst voor onverwachte bewegingen plaatsen wij Kitty alleen bij gezinnen met kinderen ouder dan 12 jaar. Een leuk hondenmaatje is fijn voor Kitty maar zij kan ook als enige hond functioneren.

No data was found