GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

4782 Kitty (2)

Vrij voor adoptie
Vragen over 4782 Kitty (2)?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco mix
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
4 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
01-07-2019
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Intelligent, Lief, Gevoelig en Schrikachtig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Goed bij wat grotere kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 4782 Kitty (2)

Kitty is een rood/bruine podenca-mix van ruim een jaar oud. Ze werd gered in een dorp bij Sevilla, waar ze volledig uitgedroogd en gedesoriënteerd rond liep.

Kitty lijkt een naar verleden achter de rug te hebben, ze is bang wanneer je haar plotseling of in een te snelle beweging wilt aanhalen. Als je haar rustig benaderd en haar wat tijd geeft om je te leren kennen is Kitty een ongelofelijk lieve, rustige, sociale hond. Ondanks haar verleden is zij toch sociaal naar zowel grote mensen als kinderen. Kitty heeft een intelligent en lief karakter.  Ze speelt graag met onze vrijwilligers en met de hondenspeeltjes op de speelweide. Ze is ook heel sociaal en speels met de andere honden in de shelter. Kitty is getest met katten en ze lijkt goed met ze te kunnen omgaan.

Vanwege de angst voor onverwachte bewegingen plaatsen wij Kitty alleen bij gezinnen met kinderen ouder dan 12 jaar. Een leuk hondenmaatje is fijn voor Kitty maar zij kan ook als enige hond functioneren.

No data was found