4919 Jimena

Vrij voor adoptie
Vragen over 4919 Jimena?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
4 jaar, 7 mnd
Geboortedatum:
01-11-2019
Land:
Nederland
Sheltercode:
Pleeg
Karakter:
Lief, Actief, Grappig en Speels
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met kinderen, Goed met volwassenen en Niet goed met katten
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 4919 Jimena

Dit mooie meisje is Jimena.

Zij verblijft al in Nederland en zoekt een thuis waar speciale aandacht is voor haar fysieke gezondheid.

Dit zegt ons opvanggezin over haar:
Jimena (geboren 01.11.2019) is een prachtige galga. Zij heeft een zacht karakter, maar weet daarnaast ook goed duidelijk te maken wat ze wel of niet wil. Met de meeste andere honden kan ze goed overweg, ze is heel lief voor kinderen, maar voelt niets dan afkeer voor bijvoorbeeld een kat als huisgenoot. In huis is ze rustig en blaft niet, ook niet als er iemand voor de deur staat.

Jimena heeft een medische aandoening genaamd centrale diabetes insipidus. Hiervoor is zij onder behandeling. Dit is een relatief zeldzame aandoening waarbij de nieren de urine niet kunnen concentreren. De naam diabetes doet vermoeden dat het hier om suikerziekte gaat. Diabetes insipidus heeft echter niets te maken met suikerziekte. Het betekent wel dat Jimena veel drinkt en veel plast.

Met medicatie, die zij levenslang zal moeten krijgen, gaat het nu goed. Jimena heeft soms een ongelukje wanneer haar blaas vol is. Een tuin is dan ook echt onmisbaar voor haar.

Voor Jimena zijn wij op zoek naar een stabiel en rustig gezin met het liefst oudere/rustige kinderen en veel regelmaat. Een al aanwezige stabiele galgo zal haar goed doen. Jimena is een hond uit duizenden, een enorme schat.

Schroom niet om vragen te stellen of meer informatie op te vragen. Dit kan via: pleeg@greyhoundsrescue.nl

Bij serieuze interesse kan er uiteraard een kennismaking plaatsvinden.