GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5136 Canelon

Vrij voor adoptie
Vragen over 5136 Canelon?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
6 jaar, 1 mnd
Geboortedatum:
17-10-2017
Land:
Nederland
Sheltercode:
Pleeg
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Nieuwsgierig, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Lyme negatief, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 5136 Canelon

Canelon is een zeer zachtaardige reu van 5 jaar.
Inmiddels woont hij al best een tijdje bij zijn pleeggezin waar hij veel geleerd heeft over het leven in Nederland.
Hij is lief met andere honden, katten, kan prima omgaan met kinderen (als ze niet opdringerig zijn) en houdt van alle mensen.
Een paar uurtjes alleen blijven met de andere galgo's lukt ook.
Canelon vindt de andersoortige honden hier in Nederland eigenlijk niet zo of meer, hij kent ze niet en vertoont daardoor angstagressie. Dit is goed te begeleiden. Een eigenaar die weet hoe hiermee om te gaan is belangrijk; afstand houden, afleiden, de prikkels niet opzoeken. Een park of andere plek waar veel (andersoortige) honden komen, vermijden.
Canelon is erg gericht op zijn eigenaar, is vriendelijk en heeft een goed gevoel voor humor.
Wij denken dat deze vrolijke levensgenieter helemaal tot zijn recht komt in een rustige leefomgeving waar al een galgo aanwezig is.