5137 Repsol

Vrij voor adoptie
Vragen over 5137 Repsol?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar
Geboortedatum:
01-11-2019
Land:
Nederland
Sheltercode:
Pleeg
Karakter:
Intelligent, lief, sociaal, rustig
Gedrag:
Goed met andere honden, goed met katten, goed met kinderen, goed met volwassenen
Gezondheid:
Niet bekend

Omschrijving van 5137 Repsol

Update pleeggezin:

Repsol is nu ongeveer een maand bij ons. We vinden het een rustige, bescheiden hond. Hij komt graag knuffeltjes halen en buiten aan de lijn loopt hij rustig mee. Hij is erg gevoelig. We denken dat hij het beste geplaatst kan worden bij mensen die al een hond hebben. Hij zal aan een andere hond steun hebben. Het is absoluut geen moeilijke hond, eet goed en is erg lief.

 

Repsol leefde bij een tankstation waar hij ongeveer een jaar zichzelf in leven heeft gehouden. De mensen uit de omgeving gaven hem regelmatig wat te eten, maar hij liet zich niet aanraken of aaien. Blijkbaar had hij slechte ervaringen met mensen. Ondanks dat men hem eten gaven lukte het niet om hem te vangen en naar de shelter te brengen. De vrijwilligers van de shelter hebben hem uiteindelijk gevangen met een kooi. Daarna is hij meegenomen naar de shelter. Waar hij helemaal tot rust is gekomen en zich heeft ontpopt tot een lieve, evenwichtige hond. In een nieuwe situatie, bij u thuis bijvoorbeeld, zal hij wel de tijd nodig hebben om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.
Geeft u hem de kans op een beter leven? mail ons dan.