GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5155 Roma

Vrij voor adoptie
Vragen over 5155 Roma?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 11 mnd
Geboortedatum:
01-01-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Gevoelig, Onderdanig, Timide en Verlegen
Gedrag:
Goed met andere honden, Niet bekend met katten en Nog verlegen met kinderen
Gezondheid:
Ehrlichia positief, Leishmania positief en Filaria positief

Omschrijving van 5155 Roma

Roma en Paris zijn samen naar de shelter gebracht door hun jager. Hij had ze niet meer nodig, hij had ander werk gevonden buiten Spanje. De andere jagers vonden Roma niet goed genoeg dus konden beide honden wel weg. Wij denken dat Roma de moeder is van Paris.

Volgens de vrijwilligers in de shelter is zij waarschijnlijk geslagen en daardoor is Roma nog timide en erg onder de indruk van alles wat gebeurt is met haar. Ze moet weer vertrouwen krijgen in de mensen. Dat zal met goede begeleiding zeker goed komen.

Maar is wel een punt om rekening mee te houden. Haar gezondheid is goed, alleen testte zij op Erlichia , Filaria en Leishmania positief. Voor Erlichia word zij nu behandeld en voor de Leismania krijgt ze dagelijks een dosis allopurinol.  Ze testte niet hoog maar voor de zekerheid krijgt ze nu deze medicijnen. In de toekomst zal er jaarlijks een bloedcontrole nodig zijn voor de Leishmania.

Maandag 02 augustus:

Een update vanuit de shelter: Met Roma gaat het al een stuk beter , ze vertrouwt de verzorgers en het lijkt erop dat ze haar nare verleden achter zich heeft gelaten. Ze speelt de hele dag met de andere honden en haar koppie straalt de hele dag.

Wilt u Roma een goed leven bieden, neem dan contact met ons op.

No data was found