5155 Roma

Vrij voor adoptie
Vragen over 5155 Roma?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
4 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
01-01-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Gevoelig, Onderdanig, Timide en Verlegen
Gedrag:
Goed met andere honden, Niet bekend met katten en Nog verlegen met kinderen
Gezondheid:
Ehrlichia positief, Leishmania positief en Filaria positief

Omschrijving van 5155 Roma

Over haar karakter, haar houding, haar verhaal... Roma is al heel lang bij ons. Ze arriveerde met angst, samen met haar partner Paris. Parijs was kleiner en werd geadopteerd, en Roma integreerden heel goed met de rest van het peloton. Ze is niet bang, ze is voorzichtig met vreemden, vooral mannen, en dan benadert ze hen om liefde te vragen. Ze kan goed overweg met alle honden en is nieuwsgierig naar kinderen. Wat haar karakter betreft, is ze kalm, respectvol, gehoorzaam, onderdanig... Ze vindt het leuk om bij andere honden te zijn en zachtjes met ze te spelen. Ze vindt het heerlijk om aan de lijn te lopen, ze loopt heel goed en ze houdt er echt van om van de natuur te genieten. Ze zou bij een gezin met meer honden kunnen wonen, of ook een 'enig kind' kunnen zijn. Ze kan ook met en zonder kinderen leven. Ze is echt lief, liefdevol en mooi.

Wat haar gezondheid betreft, ze is gezond, ze was positief voor leishmania, maar dankzij de behandeling die we haar hebben gegeven en het feit dat we haar immuunsysteem elke 3 maanden versterken met domperidon, bevindt ze zich in twijfelachtige niveaus van leishmania, waardoor de ziekte praktisch negatief wordt, en ze heeft geen medicatie nodig, versterk alleen uw immuunsysteem en veterinaire controle om de 6 maanden.

Video van 5155 Roma

Foto's van 5155 Roma