GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5167 Jasmine

Gereserveerd - elders
Vragen over 5167 Jasmine?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
18,00 KG
Leeftijd:
3 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
15-05-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Afwachtend, Bang in het begin, Gevoelig, Onderdanig, Onzeker en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met kinderen maar niet te druk, Kalm en voorzichtig, Niet bekend met katten en Nog beetje timide met volwassenen
Gezondheid:
Anaplasma positief, Ehrlichia positief, Leishmania negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 5167 Jasmine

Het verhaal van Jasmine is te afschuwelijk om op te schrijven , maar toch willen we proberen te vertellen wat deze mooie honden meemaken in hun leven.

Jasmine was geen goede jager en haar galguero besloot haar op te hangen, toen hij dacht dat ze dood was heeft hij haar in de rivier gegooid. Blijkbaar was ze niet dood maar bewusteloos en het water heeft haar weer wakker gemaakt waardoor ze zichzelf heeft kunnen redden. Een jaar heeft ze rondgezworven en is in leven gebleven door het voer te eten wat de vrijwilligers uit de shelter neer legde. Maar ze liet zich niet vangen. Uiteindelijk is het gelukt met de vangkooi en kon Jasmin naar de shelter gebracht worden.

Een van de afschuwelijke verhalen waarbij honden de dupe zijn van nare en wrede mensen.

Maar nu is ze veilig en ze leert iedere dag iets nieuws. Ze heeft heel erg moeten wennen en elke dag gaat het beter met haar. Ze leert dat niet alle mensen slecht zijn en laat zich nu ook aaien.

Ze gaat goed samen met andere honden, zowel met reuen als teven. Ze speelt met andere honden die kleiner zijn dan zij, maar ze past zich ook prima bij met grotere honden. Ze is wel onderdanig en een beetje verlegen.

Jasmine is positief getest op ehrlichia en anaplasma. Ze is voor deze ziektes op dit moment onder behandeling. ze is negatief getest op leishmania en filaria.

Jasmine weegt 18 kg en is 50 cm hoog en 45 cm lang.

Wie gaat Jasmine een goed en veilig leven geven, daar waar zo'n echt recht op heeft. Mail ons dan a.u.b.

No data was found