5236 Maria

Vrij voor adoptie
Vragen over 5236 Maria?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
15,00 KG
Leeftijd:
7 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
10-02-2017
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Blij, Onderdanig en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Niet goed met katten
Gezondheid:
Zie omschrijving hond

Omschrijving van 5236 Maria

Maria werd een paar jaar gebruikt voor de jacht, totdat haar eigenaar haar niet meer nodig had en haar overhandigde aan het asiel.

Maria is een hele lieve podenca, ze is vrolijk, grappig, onderdanig en nobel. Ze houdt van knuffels en is heel lief tegen mensen. Als ze knuffels krijgt, kwispelt ze hard met haar staart en is ze heel blij. Ze is niet bang. Met andere honden is ze lief, onderdanig en speels. Maria kan niet bij katten geplaatst worden.

Maria weegt 15 kg, ze is 47 cm hoogte en 51 cm lang. Ze is getest op de Middellandse Zeeziekten. Hieruit blijkt dat ze negatief is voor Filaria, Ehrlichia, Anaplasma, maar twijfelachtig voor Leishmania, niet positief maar ook niet negatief. Ze krijgt op dit moment medicatie. Wellicht is dit in de toekomst niet meer nodig, maar regelmatig bloedonderzoek zal wel nodig blijven. Meer informatie over Leishmania vind je hier.

Wie heeft een warm plekje en veel knuffels voor deze lieve mooie dame?