5251 Cuscús

Vrij voor adoptie
Vragen over 5251 Cuscús?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
19-04-2019
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Makkelijk, Niet bang en Speels
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met kinderen, Goed met volwassenen, Niet goed met katten, Soms dominant naar andere honden en zie omschrijving
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5251 Cuscús

Update 8-8-2022: Cusus is een heel lieve hond, maar met een eigenaardig karaktertrekje. Hij is heel blij, vrolijk en mensgericht. Dat maakt hem uiterst geschikt voor mensen die maar 1 hond in huis willen hebben. Cuscus kan niet overweg met dominante honden, met alle andere honden wel. Ook is hij niet dol op katten. Zijn eigenaardigheid: hij houdt van het opeten van poep van andere honden. En dat niet alleen, hij is ook de baas van de poep en mag dus als enige daarvan eten. Zo niet, dan wordt hij aardig boos. Plaatsing bij een andere hond die absoluut geen interesse heeft voor poep van andere honden is dus ook mogelijk. Cuscus heeft alles in zich om de beste vriend te worden van iemand die er doorheen kijkt dat Cuscus zwart is, helaas Leishmania heeft en graag poep eet. Het is een enorm leuke lieverd die een plaatsje bij iemand heel erg verdient. Update 2-2-2022: Arme Cusús werd achter gelaten bij de shelter van Córdoba. Er is dus niet veel informatie over zijn verleden. Wel over zijn karakter. Het is een makkelijke aanhankelijke rustige hond. Hij is speels met andere honden. Op zich is hij sociaal met andere honden alleen bij gevechten staat hij zijn mannetje en kan hij dominant zijn. Bij kleine honden is hij dominant. Cúsus is niet angstig. Cúsus kan prima als enige hond. Bij andere honden kan het zijn dat er wel corrigerend moet worden opgetreden. Met katten kan hij niet. Hij loopt netjes aan de riem. Hij is 68,5 cm hoog. Voor Leishmania is Cúsus positief getest. Bij wie mag deze mooie kerel de rest van zijn leven gelukkig zijn?

Video van 5251 Cuscús

Foto's van 5251 Cuscús