5311 Siwa

Vrij voor adoptie
Vragen over 5311 Siwa?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
21,20 KG
Leeftijd:
7 jaar, 8 mnd
Geboortedatum:
02-03-2015
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Onderdanig en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5311 Siwa

Siwa is afgestaan door een jager die haar, met nog 4 andere galgo’s, dag en nacht vastgebonden hield. Verschillende vrijwilligers kwamen erachter dat de jager zijn galgo’s ging achterlaten en smeekten de jager om ze af te staan, zodat ze niet zouden worden afgemaakt. Siwa is een hele brave en rustige galga. Ze is heel lief en mooi, soms nog een beetje bang. Siwa heeft gewoon tijd nodig om je te leren kennen. Ze raakt niet in paniek en rent niet weg. Als ze je vertrouwd, is ze een en al liefde! Met andere honden is Siwa erg sociaal, vrolijk en onderdanig. Ook katten zijn geen probleem. Ze is 63,5 cm hoog. Siwa heeft een hartprobleem, hier krijgt ze medicatie voor. Met deze medicatie klopt haar hartje helemaal normaal, maar ze moet wel de rest van haar leven deze medicijnen krijgen. Siwa is een makkelijke hond, maar wordt alleen geplaatst bij gezinnen die al enige ervaring hebben met galgo’s. Ook wordt ze niet als enige hond geplaatst, er dient al een andere hond in het gezin aanwezig te zijn.
No data was found