GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5318 Fifi

Vrij voor adoptie
Vragen over 5318 Fifi?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
15,00 KG
Leeftijd:
2 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
10-05-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Actief, Evenwichtig, Niet bang, Nog een pup, Speels en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Niet bekend met katten
Gezondheid:
Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 5318 Fifi

Fifi zwierf alleen, aan de rand van een stad, op zoek naar voedsel. Ze was heel jong, misschien zelfs een puppy maar gelukkig was ze niet bang. Zodra de vrijwilligers van de shelter haar riepen kwam ze naar hen toe.

Ze had erg veel honger en wilde ook heel graag liefde ontvangen. Ze is samen met andere honden naar het asiel gebracht, waar ze met iedereen goed kan opschieten en graag speelt. Met andere honden is ze niet echt dominamt maar ze laat ook zeker niet de kaas van het brood eten..

Ze heeft blijkbaar erg veel honger gehad want ze is dominant met eten.

Fifi is een actieve, zeer actieve hond Zij is eigenlijk nog een jonge hond en heeft daardoor veel energie. Het ideale gezin zou er één zijn die veel op pad gaat voor lange wandelingen in de natuur.
Het is niet nodig dat ze een andere hond in huis heeft, maar als er een andere hond aanwezig is kan dat prima. Liever geen dominante hond naast Fifi.

Verder is Fifi niet bang en is ze erg lief. Ze is 53 cm hoog en 50 cm lang.

Wie gaat er met deze enthousiaste lieverd lekker op uit?

Video van 5318 Fifi

Foto's van 5318 Fifi