5344 Ania

Vrij voor adoptie
Vragen over 5344 Ania?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
03-06-2019
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Afwachtend, Bang in het begin, Blij, Dankbaar, Terughoudend en Verlegen
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen, Kalm en voorzichtig en Nog bang in het begin voor volwassenen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5344 Ania

Wat een lief, zacht en rustig karakter heeft deze jonge moeder … Ze is nog wat bang, maar ze kwispelt heel blij als je bij haar bent. Ziet ze je in de verte aankomen, dan komt ze heel blij naar je toe. Maar ze moet je eerst goed hebben leren kennen. Komt er iemand op haar af om haar te aaien die ze nog niet kent, dan krimpt ze ineen. Ze moet gewoon leren te vertrouwen dat mensen haar niet meer zullen mishandelen. Wie wil haar dit vertrouwen geven? Dit engeltje verdient het zo … Ania werd gevonden in Lucena, verlaten met 8 puppy’s die ze alleen, zonder hulp op de wereld had moeten zetten. Met andere honden lijkt Ania sociaal en onderdanig, niet dominant. Voor gezinnen met ervaring maakt het niet of Ania alleen in huis is of met andere honden. De schofthoogte van Ania is 46 cm. Ze is negatief getest op leishmania, filaria, erlichia, anaplasma en borrelia.
No data was found