GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5363 Lotta

Vrij voor adoptie
Vragen over 5363 Lotta?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
7 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
11-06-2016
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Lief, Afwachtend, Onzeker en Verlegen
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen en Goed bij wat grotere kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5363 Lotta

Lotta werd samen met haar moeder, broer en zus gevonden door mensen die op vakantie waren. Zij hebben Lotta en haar familie naar een opvang gebracht. Echter kon deze opvang na een tijdje de hondjes niet meer verzorgen. Hierdoor kwam Lotta met haar zus en broer terecht in het asiel.
Lotta is een rustig hondje, maar ook verlegen en onzeker. Ze heeft tijd nodig om mensen te vertrouwen. Als je bij haar bent is ze een beetje angstig, maar ze benadert je toch heel voorzichtig om te knuffelen. Ze is heel lief, maar ze wantrouwt mensen nog steeds.
Lotta kan goed met andere honden, ook katten zijn geen probleem.
Omdat Lotta angstig is, wordt ze alleen ergens geplaatst waar al andere honden aanwezig zijn. Ook dienen haar nieuwe baasjes ervaring te hebben met angstige honden. Met genoeg tijd en geduld denken wij dat Lotta een heerlijk, lief en aanhankelijk hondje gaat worden.
Bij wie mag Lotta uit haar schulp kruipen?