GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5376 Manué

Gereserveerd - elders
Vragen over 5376 Manué?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco mix
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar, 2 mnd
Geboortedatum:
27-09-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Actief en Speels
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5376 Manué

Manué werd gevonden door de politie in een dorpje bij Sevilla. Ze wilde het gemeentelijke asiel (dodingsstation) bellen maar één van de vrijwilligers was hen voor en nam hem mee naar de shelter. Zo kon ze voorkomen dat hij zeer droevig aan zijn einde zou komen in een afschuwelijke omgeving.
Manué had geluk maar de adoptant van Manué ook want Manué is een hele lieve sociale aanhankelijke hond. Hij is actief en speelt graag. Hij wil graag bij de mensen zijn en knuffels ontvangen.
Hij gaat goed om met andere honden en is ook niet vijandig tegen katten.
Bij wie mag deze lieve geluksvogel nog heel lang gelukkig blijven?