GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5390 Aura

Geadopteerd
Vragen over 5390 Aura?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
23,00 KG
Leeftijd:
7 jaar, 0 mnd
Geboortedatum:
08-12-2016
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief en Aanhankelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5390 Aura

Aura werd door haar jager afgestaan aan een politieagent uit Lucena die windhonden redt die worden afgedankt. Vervolgens heeft hij haar naar de shelter gebracht. Aura is lief, aanhankelijk en heel schattig. In het begin leek ze verlegen, maar zodra we haar in een groep met andere honden plaatsten veranderde haar karakter enorm. Ze is graag met een andere hond waar zij van kan leren. Je merkt dan gelijk dat ze veel gelukkiger is en dat ze zelfs een beetje wil spelen. In het algemeen is ze erg kalm, nobel, onderdanig en sociaal met andere honden. Een erg brave hond dus. Aura kan beter geplaatst worden in een gezin dat al enige ervaring heeft. Ook moet Aura met een andere hond wonen en niet alleen worden geplaatst.