GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5402 Heura

Gereserveerd - elders
Vragen over 5402 Heura?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
25,70 KG
Leeftijd:
3 jaar, 10 mnd
Geboortedatum:
02-02-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk en Verlegen
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5402 Heura

Heura is gered uit een dodingsstation in Córdoba. Hij is heel schattig, lief, teder, nobel en houdt van knuffels. Heura is een aanhankelijke en vriendelijke hond, maar wel een beetje verlegen als hij niet met andere honden is. Als hij wel met andere honden is kan hij zich snel aanpassen aan een nieuwe situatie. Met andere honden is Heura sociaal en niet dominant. Ook heeft hij geen problemen met katten, al zal hij heus even moeten wennen aan de katten in uw huis. Heura is geschikt voor mensen met windhondenervaring en geduld. Een al aanwezige stabiele hond is onmisbaar voor Heura, hier kan hij een voorbeeld aan nemen en maakt het wennen bij zijn familie wat makkelijker.