GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5404 Madita

Geadopteerd
Vragen over 5404 Madita?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
20,55 KG
Leeftijd:
6 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
08-07-2017
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Afwachtend en Bang in het begin
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5404 Madita

Madita is gered uit een dodingsstation in Córdoba en heeft dus helaas geen leuk verleden gehad. Madita is heel lief, nobel en een beetje onzeker. Ze is niet bang, maar ze is wel graag met andere honden. Ze heeft vooral veel tijd nodig om te wennen. Madita is onzeker in nieuwe situaties en ze heeft hier dan ook liever een andere hond bij, aangezien ze een echte volgeling is. Met andere honden is ze heel braaf, lief en niet dominant. Madita is geen moeilijke hond, maar we raden het wel aan om haar in een gezin te plaatsen die al wat ervaring heeft met onzekere honden. Ook kan Madita niet alleen wonen en moet er dus al een andere hond aanwezig zijn. Dit gaat haar helpen met het wennen aan de nieuwe situatie.