GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5409 Quorn

Gereserveerd - elders
Vragen over 5409 Quorn?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
19,90 KG
Leeftijd:
2 jaar, 7 mnd
Geboortedatum:
08-05-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Afwachtend, Verlegen en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5409 Quorn

Quorn is een nobele en lieve hond, hij is uit een dodingsstation in Lucena gered. Hij is niet bang, maar heeft wel een volgzaam karakter. In de shelter loopt Quorn het liefst achter andere sociale honden aan, dan voelt hij zich zekerder en benadert hij ook mensen om een knuffel te vragen. Als Quorn alleen is, is hij wat meer teruggetrokken (hij is niet bang of paniekerig). Quorn is kalm en aanhankelijk van karakter, maar heeft wel een stabiele hond aan zijn zijde nodig, zodat hij zich gemakkelijker kan aanpassen en gelukkig kan voelen. Ondanks zijn volgzame karakter benadert hij graag vreemden om te vragen om een aai. Het is voor Quorn het beste om in een ervaren gezin en met andere honden in huis te worden geplaatst.