GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5413 Corfu

Gereserveerd - elders
Vragen over 5413 Corfu?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
19,70 KG
Leeftijd:
3 jaar, 7 mnd
Geboortedatum:
01-05-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Rustig, Sociaal, Afwachtend, Bang in het begin, Onderdanig en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5413 Corfu

Corfu is gered uit een dodingsstation in Lucena. Hij is dan ook een iets wat onzekere windhond, maar in zeer korte tijd kan zijn karakter volledig veranderen. De eerste dag op de shelter was hij dan ook erg bang voor mensen, maar de volgende dag was hij al socialer en kwam hij gelukkiger over. Hij werd zelfs een beetje aanhankelijk met vreemden. Hij vindt het dan nu ook fijn om wat knuffels te krijgen. Corfu luistert goed, hij is een rustige hond en niet erg actief. Met andere honden is hij ook erg braaf; hij is sociaal en niet dominant. Corfu is graag bij andere honden, hierdoor is hij een stuk zekerder. Corfu moet dan ook geplaatst worden in een gezin met al een andere stabiele hond in huis, dit zal hem enorm helpen met het wennen aan de nieuwe situatie. Ook is het belangrijk dat hij wordt geplaatst in een gezin met enige ervaring over onzekere honden.