GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5418 Mikonos

Geadopteerd
Vragen over 5418 Mikonos?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
20,45 KG
Leeftijd:
2 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
12-02-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
Pleeg
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Makkelijk, Niet bang, Speels en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en Vermoedelijk goed met kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5418 Mikonos

Mikonos is gered uit een dodingstation in Lucena. Ondanks dit is hij een erg vriendelijke hond. Hij is ontzettend lief, sociaal en aanhankelijk. Mikonos is geen bange hond en benadert dan ook iedereen. Hij vindt het heerlijk om heel de dag door knuffels te krijgen, zelfs van mensen die hij nog niet kent. Mikonos past zich goed aan in nieuwe omstandigheden. Hij vindt het leuk om te spelen en is dan ook wat actiever dan een gemiddelde galgo. Met andere honden speelt Mikonos ook graag, hij is dan superlief en sociaal. Kortom Mikonos is een snoepje, ook geschikt voor lieve mensen die voor het eerst graag een galgo zouden adopteren. Hij kan als enige hond geplaatst worden, mits hij geen uren alleen zit en het alleen zijn geduldig en liefdevol opgebouwd wordt en Mikonos ruim gelegenheid krijgt om op veilig omheind terrein te rennen en spelen met soortgenoten.

Mikonos is inmiddels al in Nederland bij één van onze pleeggezinnen, dat is nog eens makkelijk kennis maken met deze kanjer. Via pleeg@greyhoundsrescue.nl kunt u eerst nog meer over Mikonos te weten komen.