5427 ítaca

Gereserveerd - elders
Vragen over 5427 ítaca?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
17,40 KG
Leeftijd:
3 jaar, 8 mnd
Geboortedatum:
13-06-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Makkelijk, Speels, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5427 ítaca

Ítaca is gered uit een dodingsstation in Luceno, maar ondanks haar minder leuke start een schatje, heel lief, vrolijk, heel aanhankelijk en erg sociaal. Ze wordt blij als ze kan spelen, met mensen of honden. Als er geen tijd is voor de vrijwilligers om met haar te spelen accepteert ze dit. Ítaca laat de andere honden met rust als zij ook geen zin hebben om met haar te keten. Ze is erg vriendelijke naar mensen, niet bang, ze is gelukkig.
Wel heeft Ítaca Leishmaniose. Het heel gaat goed met haar, maar het is niet voorspelbaar of de ziekte bijvoorbeeld nooit meer de kop opsteekt. Meer informatie is te vinden op onze website onder Medisch.
Ítaca is een fijne hond die ook geschikt is om te plaatsen bij mensen die voor het eerst met een windhond willen samenwonen. Ítaca is een wat actievere galga. Als u veel thuis bent, tijd in haar steekt door met haar te spelen en lekker op stap te gaan, kan zij als enige hond geplaatst worden. Moet zij dagelijks een paar uur alleen blijven, dan is het beter ítaca bij een al aanwezige hond te adopteren, om verveling en verlatingsangst te voorkomen.
Een klein liefje nog geen 60 cm hoog, op zoek naar haar eigen thuis.