5450 Princesa

Gereserveerd - elders
Vragen over 5450 Princesa?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 0 mnd
Geboortedatum:
27-02-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Bang in het begin, Dankbaar, Onderdanig, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Niet bekend met katten en Nog bang in het begin voor volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5450 Princesa

Princesa is aan komen lopen bij een boerderij. Dit betekende niet dat zij ook een schuilplaats kreeg. Ze beviel hartje winter buiten en probeerde met haar lichaam de pups warm te houden. Gelukkig werd ze 2 dagen na haar bevalling met haar kroost opgehaald door de vrijwilligers van Galgos del Sur.
Ze is een prinses, een engel, mooi en lief. Bang in het begin, altijd bezorgd om haar pups. Naarmate ze langer in de shelter is heeft Princesa meer vertrouwen.
Inmiddels zijn haar kinderen ook niet heel klein meer en kan ze wat meer aan zichzelf denken. Ze is schattig en kalm, maar wordt enthousiast als ze de mensen ziet die haar hebben gered, verzorgd en die ze vertrouwt. Zij geeft hen likjes.
Bij vreemden heeft Princesa tijd nodig. Ze houdt afstand en blaft soms zelfs. Maar als men haar geen aandacht schenkt en met rust laat, zoekt Princesa zelf toenadering. Zij laat zich dan ook aaien. Ze is een kalme, aanhankelijke hond, sociaal met andere honden, onderdanig.
Er is een stuk van Princesa's staart geamputeerd. Zij had een verwonding die maar niet wilde genezen.
We zoeken voor deze lieverd mensen die ervaring hebben met windhonden die terughoudend zijn en waar al een stabiele andere hond aanwezig is.