5453 Simone

Gereserveerd - elders
Vragen over 5453 Simone?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
10 , 5
Geboortedatum:
30-03-2013
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Aanhankelijk, Blij, Dankbaar, Makkelijk en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5453 Simone

Simone is gered uit het dodingsstation in Córdoba. De eerste dag in de shelter was ze timide en apatisch, bang dat er opnieuw misbruik en mishandelingen zouden volgen. Binnen korte tijd had ze door dat dit niet meer gaat gebeuren. Simone wordt omschreven als een engel, zo ontzettend lief en aanhankelijk, genietend van de fijne aandacht die ze nu krijgt. Erg goed met iedereen en met andere honden. Dankbaar en opgetogen, waarschijnlijk iets jonger dan de 10 jaar die de shelter heeft doorgekregen. In haar achterste bovenbeen links zit een tumor. Deze wordt beoordeeld en geopereerd. Zodra daar meer over bekend is zullen we dit hier plaatsen. Simone zoekt een lieve familie met een fijne bank waar ze op mag liggen, tegen u aan of met een andere al aanwezige hond. Ze kan als enige hond geplaatst worden, mits zij geen uren alleen gelaten wordt. Als Simone nog een aantal jaren een eigen thuis kan ervaren, hoe mooi zou dat zijn!