5455 Nut

Vrij voor adoptie
Vragen over 5455 Nut?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
21,77 KG
Leeftijd:
2 , 11
Geboortedatum:
15-10-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Evenwichtig, Makkelijk, Niet bang, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5455 Nut

Nut is zwervend aangetroffen in Guadalcázar. Toen hij in oktober 2022 de shelter binnenkwam had hij een normale staart. Helaas brak Nut zijn staart, dit bleef een open wond en wilde niet helen, daarom is er een stuk geamputeerd. Op zijn profielfoto staat Nut zoals hij nu is. In november 2022 is Nut positief getest op Leishmaniose. Met de medicatie is hij helemaal opgenknapt en is de opnieuw afgenomen test in mei 2023 negatief. Blijf wel alert, Leishmaniose geneest niet, blijft sluimerend in het lijf aanwezig, maar hoeft nooit meer de kop op te steken. Meer over Leishmaniose is te vinden op onze website. Nut is een vrolijke muiter, aanhankelijk, zeer lief en evenwichtig. Niet overdreven actief, kan goed met alles en iedereen. Hij kan geplaatst worden bij mensen die voor het eerst een galgo willen adopteren, ook als enige hond, mits hij niet te lang alleen zit. Galgo’s zijn gewend in roedels te leven en alleen/alleen, zonder al aanwezige andere hond, vinden ze vaak wel lastig.