5461 Homer

Gereserveerd - elders
Vragen over 5461 Homer?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 , 1
Geboortedatum:
01-08-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Afwachtend, Evenwichtig, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Kalm en voorzichtig
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5461 Homer

Homer is gered uit een rehala in Fuente Palmera, waar hij in een erbarmelijke staat van gezondheid en hygi├źne werd gehouden. Wellicht dat daar zijn slechte ogen zijn veroorzaakt. Desondanks is Homer een kalme, volgzame heer, eigenlijk een engel aldus de shelter. Hij is niet bang, maar een evenwichtige hond die zich goed kan aanpassen aan een thuis. Als hij nieuwe mensen ontmoet is hij nieuwsgierig en heeft hij er geen problemen mee om aangeraakt te worden. Homer lijkt in het begin misschien wat verlegen of gereserveerd, maar hij past zich vrij snel aan. Met andere honden is hij heel braaf, rustig en sociaal. Het maakt hem niet uit of hij met andere meer actieve honden is of wat angstiger. Homer is een hond om in het gezelschap van andere honden te leven omdat hij slecht ziet. Hij weet heel goed te bewegen (hij is niet helemaal blind) maar door met andere honden om te gaan zal hij zich zekerder voelen en van hen leren. Homer kan het beste geplaatst worden bij een wat ervaren familie, maar hij is geen moeilijke hond en heeft een karakter om te zoenen.