5472 Almendra

Gereserveerd - elders
Vragen over 5472 Almendra?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
5 jaar, 10 mnd
Geboortedatum:
18-04-2018
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Makkelijk, Speels, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5472 Almendra

Tijdens de pandemie werd Almendra gered door een vrouw uit Córdoba, samen met 3 andere galga's (Tostada, Oris en Filadelfia). De galga's hadden een chip maar omdat de jager geen toestemming gaf kon er geen hulp gevraagd worden voor Almendra en haar vriendinnen, tot nu, augustus 2023.
De 4 winddames verbleven in huis bij de mevrouw die hen had gered, samen met haar eigen honden. Almendra weet hoe ze in een huis moet leven. Ze is nu in de shelter totdat ze geadopteerd wordt en zal dan best even weer moeten wennen aan de huisregels en zich een keertje vergissen qua zindelijk zijn. Ze is een vrolijke lieverd die als eerste opstaat als iemand de kennel binnenkomt. Speelt heel graag met andere honden en het mooist zou dan ook zijn als ze bij een andere hond, die ook graag mag rennen en een beetje klieren, komt te wonen. Almendra is een dotje.