5479 Sofi

Vrij voor adoptie
Vragen over 5479 Sofi?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar, 7 mnd
Geboortedatum:
12-07-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Gevoelig, Makkelijk, Niet bang, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5479 Sofi

Sofi is gered uit een rehala in Fuente Palmera, waar ze in een betreurenswaardige staat van gezondheid en hygiƫne werd gehouden. Ze heeft haar staart ongeveer halverwge gebroken, geen ontsteking gelukkig of pijn.
Desondanks blijkt Sofi een engel, een geweldig dametje, nobel, teder, lief en aanhankelijk, onbevreesd maar niet extravert. Ze is niet angstig, zonder je te kennen komt ze langzaam dichterbij om te ruiken en ze vindt het heerlijk om gestreeld te worden. Met andere honden is ze heel braaf, sociaal en onderdanig. Sofi is vanaf begin augustus in de shelter en erg rustig. Nu half september is ze nog steeds vrij rustig is, hoewel ze soms met haar groepsgenoten speelt. Maar ze is veel minder actief dan passend zou zijn voor haar leeftijd. Sofi blijft niet alleen heel lief, toont bij niemand angst en heeft zich ook nog eens heel snel aangepast in de shelter. Zij is ook geschikt voor lieve mensen die voor het eerst een galgo willen adopteren. Wel moet u er rekening mee houden dat Sofi positief is getest op Leishmaniose, over deze ziekte is meer te vinden op onze website onder het kopje Medisch. Maar zeg nou zelf, wie wil er niet zo'n engeltje in huis.