GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5484 Asher

Gereserveerd - elders
Vragen over 5484 Asher?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
15-05-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Afwachtend, Blij, Gevoelig, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5484 Asher

Asher is gered uit het dodingsstation in Lucena. Hij kan het nog niet geloven.
Zo'n brave, vriendelijke en vrolijke windhond die de wereld begint te ontdekken. Aandoenlijk. Hij is nieuwsgierig, als er iemand zijn kennel nadert hoopt Asher dat diegene binnenkomt en staat kwispelend te wachten. Als diegene daadwerkelijk zijn kennel betreedt stapt hij wat achteruit. Asher wil zo graag, maar twijfelt nog of hij zich echt kan geven. Als iemand lang genoeg bij hem heeft gezeten en Asher het vertrouwt laat hij zich aaien.
Hij is een lieverd, heeft gewoon wat tijd nodig om te leren vertrouwen. Hij is vriendelijk en vrolijk met andere honden. Als zij speels zijn doet hij mee, maar is Asher met angstige of rustiger honden, valt hij ze nooit lastig en gedraagt zich ook kalm. Hij heeft een geduldige lieve familie nodig met een al aanwezige blije hond die Asher kan helpen zijn vertrouwen helemaal terug te krijgen.
Asher is aanhankelijk, erg lief en vrolijk die gewoon moet leren om eindelijk écht te genieten van het leven.

No data was found