GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5487 Butaka

Gereserveerd - elders
Vragen over 5487 Butaka?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
10 jaar, 2 mnd
Geboortedatum:
02-10-2013
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Lief, Rustig, Aanhankelijk, Evenwichtig, Speels, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Goed bij wat grotere kinderen en Redelijk goed met katten
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5487 Butaka

Liefdevolle, kalme Butaka komt uit de achtertuin van haar overleden eigenaar, waar zij haar hele leven heeft doorgebracht samen met andere honden. Naar schatting is zij nu 10 jaar. De erfgenamen konden niet voor haar zorgen en hebben haar naar de shelter gebracht.
Butaka is speels (ook met hondenspeelgoed), vraagt knuffels aan de vrijwilligers en is ontzettend lief. Op de katten reageerde zij niet vijandig. Wel is het altijd rustig aan wennen aan de kat bij u thuis.
Zo'n dametje op leeftijd verdient het toch om haar verdere leven bij een warme, heel geduldige familie in huis en misschien wel op de bank door te brengen. Hou er rekening mee dat zij niet meteen zindelijk zal zijn.
Een al aanwezige gezellige hond kan haar begeleiden en leren hoe het toegaat in Nederland. Butaka is nog nooit zonder andere hond geweest.
We zien uw adoptieaanvraag heel graag tegemoet.