GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5488 Cedric

Geadopteerd
Vragen over 5488 Cedric?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Reu
Gewicht:
8,50 KG
Leeftijd:
1 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
17-02-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Blij, Grappig, Speels, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en Nog beetje timide met volwassenen
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5488 Cedric

Cedric is uit het dodingsstation in Córdoba gered. Hij is niet zo groot, ongeveer 38 cm en weegt nog geen 10 kg. Klein maar dapper zeggen we dan.
Toen hij binnenkwam 5 april 2023 was hij positief in Filaria, de kuur hiervoor is inmiddels afgerond en Cedric is weer opgeknapt.
Cedric wordt omschreven als een vrolijke lieverd, die bij nieuwe mensen wel even de kat uit de boom kijkt. Stapt een nieuw mens zijn kennel in probeert Cedric eerst diens hand te likken. Maar is deze mens te omhelzerig naar Cedrics zin, dan gaat hij op een afstandje vriendelijk staan kwispelen. Hij bepaalt in hoeverre er aangeraakt wordt over en weer. Als Cedric iemand al langer kent is hij ontzettend aanhankelijk, blij en grappig.
Hij moet wennen aan de omgang met meerdere mensen, na eerst bij 1 jager/eigenaar te hebben gezeten.
De shelter wil benadrukken dat Cedric echt een superleuk menneke is, zelfs een beetje gehoorzaam al, goed met andere honden kan en ook katten vindt hij leuk. Graag speelt hij af en toe met een andere hond, maar is hierin niet opdringerig. Hij heeft een zonnige kijk op het leven, wel zal hij, als hij een kans krijgt hier in Nederland, echt moeten wennen.
Er wordt aangeraden om Cedric te laten adopteren door een geduldige familie met windhondenervaring en een al aanwezige vriendelijke hond.
Wees voorbereid dat Cedric in het begin bij u thuis wat timide kan lijken, maar eenmaal gewend ook best een beetje de boel op stelten kan zetten, al wordt hij absoluut niet omschreven als een stuiterbal.