GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5489 Marte

Vrij voor adoptie
Vragen over 5489 Marte?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Reu
Gewicht:
26,30 KG
Leeftijd:
6 jaar, 2 mnd
Geboortedatum:
12-09-2017
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Gevoelig, Makkelijk, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5489 Marte

Marte is gered uit het dodingscentrum in Córdoba en in de shelter sinds februari 2023. Hij is een vriendelijke kerel, vrolijk en aanhankelijk. Enigszins speels, maar niet knetterdruk. Fijn in de omgang. Een erg leuke podenco die, als hij je een poosje kent, graag aan je zij is en vraagt om liefkozingen.

Nu Marte langer dan gehoopt in de shelter verblijft, zijn hier toch stressvolle situaties waar hij niet goed raad mee weet.
Hij is nog steeds erg sociaal en lief bij de verzorgers die hij dagelijks ziet, maar voelt zich meer onzeker bij de mensen die hij minder vaak ontmoet.
Het zou goed zijn dat Marte de shelter op korte termijn kan verlaten.
Fijn verhuist naar zijn eigen warme mand bij een lieve familie waar ook al een stabiele andere hond aanwezig is. Zo kan Marte leren zijn onzekerheden het hoofd te bieden en de drukte in de shelter achter zich laten. Hij zal hierbij wat tijd, geduld en veel liefde nodig hebben.