5491 Arwen

Vrij voor adoptie
Vragen over 5491 Arwen?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo mix
Geslacht:
Teef
Gewicht:
15,60 KG
Leeftijd:
2 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
03-12-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Actief, Blij, Grappig, Niet bang, Speels en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5491 Arwen

Arwen is al meer dan een jaar in de shelter, vorig jaar begin jachtseizoen gered.
Ze was waarschijnlijk niet goed voor de jacht, ze is zwervend aangetroffen. Arwen is een schat van een mix, speels, grappig en actief. Ontzettend lief met kinderen ook.
Helaas heeft ze antilichamen tegen Leishmaniose in haar bloed. De ziekte is momenteel niet actief, maar zij is ermee in aanraking geweest. Helaas is het verloop niet te voorspellen, sommige honden worden er 16 mee bij wijze van, anderen hebben minder geluk. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder het kopje Medisch.

Arwen is heel goed met andere honden, maar Frodo (ook op onze website) is haar beste vriend. Zij is niet angstig, mag graag met een bal spelen en is superlief. Ze kan zelfs met katten. Natuurlijk altijd even rustig laten kennismaken bij u thuis.
Arwen is rond de 53 cm hoog, een plaatje om te zien en heeft een karakter van goud. Nu nog haar eigen familie.