GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5491 Arwen

Vrij voor adoptie
Vragen over 5491 Arwen?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo mix
Geslacht:
Teef
Gewicht:
15,60 KG
Leeftijd:
2 jaar, 0 mnd
Geboortedatum:
03-12-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Actief, Blij, Grappig, Niet bang, Speels en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5491 Arwen

Arwen is al meer dan een jaar in de shelter, vorig jaar begin jachtseizoen gered.
Ze was waarschijnlijk niet goed voor de jacht, ze is zwervend aangetroffen. Arwen is een schat van een mix, speels, grappig en actief. Ontzettend lief met kinderen ook.
Helaas heeft ze antilichamen tegen Leishmaniose in haar bloed. De ziekte is momenteel niet actief, maar zij is ermee in aanraking geweest. Helaas is het verloop niet te voorspellen, sommige honden worden er 16 mee bij wijze van, anderen hebben minder geluk. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder het kopje Medisch.

Arwen is heel goed met andere honden, maar Frodo (ook op onze website) is haar beste vriend. Zij is niet angstig, mag graag met een bal spelen en is superlief. Ze kan zelfs met katten. Natuurlijk altijd even rustig laten kennismaken bij u thuis.
Arwen is rond de 53 cm hoog, een plaatje om te zien en heeft een karakter van goud. Nu nog haar eigen familie.