GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5492 Frodo

Vrij voor adoptie
Vragen over 5492 Frodo?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
23,50 KG
Leeftijd:
1 jaar, 11 mnd
Geboortedatum:
23-12-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Niet bang, Speels, Vriendelijk, Vrolijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5492 Frodo

Frodo is vorig jaar september achtergelaten omdat hij niet goed was in het jagen. Hij was wel slim genoeg om bij een restaurant op zoek te gaan naar eten en de mensen daar hebben de shelter gewaarschuwd.
Frodo is echt een enorme schat, zo lief. Hij is goed met andere honden, maar vooral dol op zijn vriendin Arwen (ook op de website ter adoptie). Met katten is hij zacht in de omgang. Kortom een cadeau om mee samen te leven.
Helaas is hij positief getest in Leishmaniose en al is de ziekte momenteel niet actief, deze blijft sluimerend aanwezig. Meer hierover kunt u lezen op onze website onder het kopje Medisch.

Frodo knuffelt graag met mensen en is lief met kinderen. Een pracht van een karakter en nog knap om te zien ook. Nu heel graag nog zijn eigen warme mand.