5492 Frodo

Vrij voor adoptie
Vragen over 5492 Frodo?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
23,50 KG
Leeftijd:
2 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
23-12-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Niet bang, Speels, Vriendelijk, Vrolijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5492 Frodo

Frodo is vorig jaar september achtergelaten omdat hij niet goed was in het jagen. Hij was wel slim genoeg om bij een restaurant op zoek te gaan naar eten en de mensen daar hebben de shelter gewaarschuwd.
Frodo is echt een enorme schat, zo lief. Hij is goed met andere honden, maar vooral dol op zijn vriendin Arwen (ook op de website ter adoptie). Met katten is hij zacht in de omgang. Kortom een cadeau om mee samen te leven.
Helaas is hij positief getest in Leishmaniose en al is de ziekte momenteel niet actief, deze blijft sluimerend aanwezig. Meer hierover kunt u lezen op onze website onder het kopje Medisch.

Frodo knuffelt graag met mensen en is lief met kinderen. Een pracht van een karakter en nog knap om te zien ook. Nu heel graag nog zijn eigen warme mand.

Video van 5492 Frodo

Foto's van 5492 Frodo