GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5493 Vita

Gereserveerd - elders
Vragen over 5493 Vita?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo mix
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
01-06-2023
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Lief, Blij, Grappig, Niet bang, Nog een pup, Speels, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5493 Vita

Ach wat is het toch ook altijd sneu als zo'n baby wordt achtergelaten in haar eentje. Vita is gelukkig gevonden in de velden en meegenomen naar de shelter, anders had ze het niet gered.
Ze is nog een pup. Nu (begin november) ongeveer 2 maanden in de shelter en geboren naar schatting in juni 2023. Vita wordt omschreven als een lief, blij meisje, goed met andere honden en ook naar katten is ze vriendelijk. Natuurlijk zal samenwonen met de poezen bij u thuis rustig opgebouwd moeten worden. De kans dat zo'n jonge hond wil spelen met uw kat is groot. Het is mooi als u katten heeft die al honden gewend zijn en niet meteen wegrennen, want dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om achteraan te rennen en lekker te klieren.
Vita is graag bij mensen en houdt van knuffelen, ook met kinderen doet ze het goed. De vrijwilligers verwachten dat Vita ongeveer medium size wordt.
Wie heeft er nog een fijne plek voor haar. Een andere al aanwezige hond is wel leuk voor haar, maar geen must. Mits u voldoende tijd heeft voor Vita en haar meeneemt naar plaatsen waar zij kan rennen en spelen met een andere hond zodra zij daar klaar voor is.
Hou er rekening mee dat dit geen kant en klaar hondje zal zijn. Zo'n baby moet echt alles nog leren, van zindelijk zijn, niet tegen uw schone broek opspringen (sowieso niet springen), aan de lijn lopen tot meehelpen in de tuin. U heeft nog nooit zo'n opgeruimd huis gehad, want als u uw nieuwe laarzen niet wegzet weet Vita er hoogstwaarschijnlijk wel raad mee, haha. Kortom een goed gevoel voor humor is onmisbaar.
Leven in de brouwerij en zo'n guitig kopje kan toch niemand weerstaan. Hopelijk mag dit muppie snel vertrekken naar haar eigen familie.