GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5494 Concha

Vrij voor adoptie
Vragen over 5494 Concha?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
23,00 KG
Leeftijd:
2 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
10-06-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Rustig, Bang in het begin, Blij, Gevoelig, Onderdanig, Speels, Verlegen, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Niet bekend met katten, Niet bekend met kinderen en Nog verlegen met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 5494 Concha

Concha is achtergelaten aan het eind van het jachtseizoen vorig jaar, februari 2022. Ze was megabang. Maandenlang is er voedsel voor haar neergelegd, steeds op dezelfde plek. UIteindelijk in december (!) is ze een vangkooi ingelopen. Eindelijk veilig! Ook haar beste vriend Diego een bodeguero is toen gered.
Voor Diego ging de knop meteen om, geen angst, mensen zijn leuk.
Concha heeft dit enigszins van hem overgenomen gelukkig. Zij is niet meer zo ontzettend bang, heeft alleen in het begin bij nieuwe mensen wat tijd nodig om hen te vertrouwen.
Concha is ondanks haar verlegenheid in het begin een vrolijke meid. Een heel lieve, rustige, onderdanige, nobele galga.
Zij zal het meest gelukkig zijn bij mensen die al een andere stabiele hond in huis hebben (of ook Diego willen adopteren haha), ervaring met wat meer verlegen windhonden. Weten dat daar ontsnappingsgevaar op de loer ligt en thuis goed opletten dat er geen deur op een kiertje staat. Daarnaast raden we een tracker aan, want zo'n wat verlegen hond lijkt aan je te plakken, maar zodra ze kans zien kunnen ze er ook maar zo alsnog vandoor gaan. Het meest vreselijke dat kan gebeuren!
De liefste, meest geduldige mensen weten hoe fantastisch het is om zo'n prachtige hond uit haar schulp te zien komen. Het is zo mooi om deze ontwikkeling mee te maken en Concha op haar pad te mogen begeleiden. Zij mag toch nu ook eindelijk gaan genieten van haar eigen thuis?