GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5495 Catriona

Vrij voor adoptie
Vragen over 5495 Catriona?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
23,50 KG
Leeftijd:
3 jaar, 1 mnd
Geboortedatum:
10-10-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Rustig, Gevoelig, Verlegen, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Kalm en voorzichtig en Nog verlegen met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5495 Catriona

Catriona is door haar jager over de muur gegooid bij de Lucena kennel.
Sinds 17 oktober 2023 is zij veilig in de shelter en is wat onzeker nog.

Catriona is een volger, zij voelt zich goed op haar gemak bij andere honden. Zij is verlegen en moet in het begin echt even wennen aan nieuwe mensen.
Zij kan geadopteerd worden door mensen die al wat windhondenervaring hebben en een al aanwezige stabiele andere galgo. Met veel geduld en liefde zal Catriona vast openbloeien bij haar eigen warme familie.