GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5496 Vivi

Vrij voor adoptie
Vragen over 5496 Vivi?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
8 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
01-03-2015
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Evenwichtig, Makkelijk, Niet bang en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5496 Vivi

Vivi is verlaten in Villa del Río aan het begin van het jachtseizoen omdat ze niet langer bruikbaar was voor de jacht.
Zij is een hele lieve galga zonder angsten. Erg aanhankelijk en vriendelijk.
Vivi is goed met speelse honden, maar kan ook prima omgaan met wat rustiger types. Zij is erg sociaal, heel makkelijk en evenwichtig.
Vivi is positief in Leishmaniose, als er geen symptomen zijn is deze ziekte wel sluimerend aanwezig en kan opnieuw de kop opsteken. Meer informatie staat op onze website bij Medisch.
Vivi kan in principe geplaatst worden als enige hond, mits zij geen uren helemaal alleen is, maar natuurlijk ook bij een al aanwezige leuke andere hond. Ook is zij geschikt voor mensen die graag voor het eerst een windhond willen adopteren. Voor Vivi is een eigen familie het mooist dat haar kan overkomen.