GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5497 Nacho

Vrij voor adoptie
Vragen over 5497 Nacho?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
1 jaar, 1 mnd
Geboortedatum:
01-11-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Lief, Rustig, Aanhankelijk, Niet bang, Vol vertrouwen, Vriendelijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 5497 Nacho

Nacho werd mager en alleen zwervend aangetroffen in een dorp nabij Sevilla.
Hij is nog niet lang in de shelter, maar wordt omschreven als een enorme schat.
Een rustige hond met vertrouwen, die geen problemen heeft met wie dan ook eigenlijk. Goed met kinderen, is graag bij volwassenen en houdt van knuffelen. Bij katten laat hij geen negatieve interesse zien. Natuurlijk is Nacho een jonge kerel die als hij in Nederland zou komen te wonen, best even aan alles moet wennen, inclusief uw katten. Dit is een kwestie van geduldig en begripvol begeleiden.

Voor Nacho zijn we natuurlijk op zoek naar een warme familie. Hij zou ook geplaatst kunnen worden bij mensen die voor het eerst een windhond willen adopteren. Als daar al een andere lieve hond aanwezig is zou dat helemaal fantastisch zijn.