5499 Nicolas

Vrij voor adoptie
Vragen over 5499 Nicolas?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
30,00 KG
Leeftijd:
3 jaar, 3 mnd
Geboortedatum:
22-03-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Intelligent, Lief, Rustig, Gehoorzaam, Niet bang en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en Niet bekend met kinderen
Gezondheid:
Leishmania positief en Zie omschrijving hond

Omschrijving van 5499 Nicolas

Nicolas is veel te lief om te jagen en werd daarom maar achtergelaten.
Gelukkig werd hij al gauw gevonden en het was geen probleem om hem van de straat te redden. Hij is niet bang en meteen opgenomen in een pleeggezin.
Zij beschrijven Nicolas als volgt: nobel, gehoorzaam, lief, slim en kalm. Hij loopt goed mee aan de riem. Nicolas woont met meerdere honden samen en dat gaat helemaal prima. Hij weegt ongeveer 30 kg en is zo'n beetje 69 cm hoog.

Nicolas is positief getest in Leishmaniose. De ziekte is momenteel niet actief, maar het houdt wel in dat Nicolas iedere 6 maanden getest moet worden om de ziekte in de gaten te houden. Dit kan na verloop van tijd minder vaak nodig zijn, helaas kunnen we dit niet voorspellen. Meer informatie over Leishmaniose kunt u vinden op de website onder het kopje Medisch.

Nicolas zelf gelooft het allemaal wel. Hij wil gewoon graag zijn eigen familie die hem voor altijd een warme mand gunt en het leven met Niolas neemt zoals het komt. Wij zien uw aanvraag heel graag tegemoet.