5500 Geka

Vrij voor adoptie
Vragen over 5500 Geka?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
1 jaar, 11 mnd
Geboortedatum:
02-04-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
ARC
Karakter:
Lief, Afwachtend, Gevoelig, Verlegen en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen maar niet te druk, Nog verlegen met kinderen en Nog verlegen met volwassenen
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5500 Geka

Geka is samen met Level ((nog) niet op onze website) gered, zij waren achtergelaten op straat.
Level zelfverzekerd en sociaal, Geka geen vertrouwen in de mens en niet aan te raken. Geka was loops, Level beschermde haar tegen andere honden en mensen, maar het was duidelijk dat ze binnen no time zwanger zou zijn.
Met de vangkooi zijn beiden gered. Level is dol op Geka en ook nu in de shelter beschermt hij haar zoals hij op straat deed.

Geka is verlegen, maar gaat goed vooruit. Wel moet een familie die haar adopteert geduld hebben, zij zal echt tijd nodig hebben bij zoveel nieuwigheden als zij in Nederland mag komen. Bij een andere al aanwezige hond zal zij zich waarschijnlijk het snelst thuis voelen.
Zij is een lief klein moppie. Kan met kinderen, mits zij Geka in haar eigen tempo laten wennen en zich niet opdringen. Ze gaat goed om met andere honden en heeft niets van vijandigheid richting katten laten zien.

Wwie heeft alle tijd en liefde om dit meiske de rest van haar leven haar eigen thuis te geven.