5562 Atreyu

Gereserveerd - elders
Vragen over 5562 Atreyu?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
18,50 KG
Leeftijd:
7 jaar, 0 mnd
Geboortedatum:
08-04-2017
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Gedrag:
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5562 Atreyu

Daar ben je dan. Ineens in goede liefdevolle handen. De omstandigheden waarin jij moest leven waren verschrikkelijk. Je bent pas 7 maar ziet er veel ouder uit. Getekend door jouw verleden. Jij zat in een Rehala en had zeker deze bunker al vele maanden niet verlaten. Jouw spieren zijn bijna helemaal afgebroken.
Jij staat daar alsof het leven aan jou voorbij is gegaan... Je hebt ook fysieke littekens: jouw linker voorpoot heeft een oude breuk en aangezien de breuk nooit is behandeld, is het bot scheef aan elkaar gegroeid. Je had ook een gebroken hoektand, die we tijdens de castratie hebben laten trekken. Ja jij enorme pechvogel had eveneens een anaalklierinfectie. Alsof het niet genoeg was zagen we ook een onbehandelde ontsteking in jouw penis. Wat moet jij een pijn hebben gehad. We spoelen de penis meerdere keren per dag en in combinatie met de juiste medicatie brengt dit nu een aanzienlijke verbetering en verlichting.
Geduldig en gelaten onderga jij alle behandelingen, maar je maakt de indruk het te hebben opgegeven. Het breekt ons hart om jou zo te zien.
Die lege blik laat ons gewoon verbijsterd achter en zo erg beseffen we ons hoe wreed mensen kunnen zijn tegen een levend wezen. Het is al vijf over twaalf voor jou en we kunnen alleen maar hopen dat positieve mensen voor jou naar voren zullen komen en jou zullen laten zien dat jij de komende jaren alleen maar zonneschijn, liefde en het beste leven voor je zult hebben.
Je bent vriendelijk en erg rustig, er is tot nu toe weinig interactie. Het is daarom niet eenvoudig om je in te schatten, maar we geloven dat jij je kunt gaan openstellen voor empathische mensen. Je bent niet angstig, maar omdat jij voor het eerst aandacht krijgt van mensen hier in de Refugio, weet jij gewoon nog niet zo goed hoe je ermee om moet gaan.
Jij hebt fysieke wonden die moeten genezen maar vooral jouw mentale wonden moeten helen. Het is om die reden zo belangrijk dat jij de Refugio zo snel mogelijk kunt verlaten. Jij hebt een eigen thuis nodig en liefdevolle armen die zich over jou zullen ontfermen. Heeft u dat thuis te bieden aan hem en heeft u een langneus of meerdere als vriend voor deze knappe vent in de aanbieding?
Heeft u de tijd, liefde en geduld om zijn wonden te helen? Zijn familie moet hem vertrouwen kunnen geven, zijn zelfvertrouwen kunnen opbouwen en hem kunnen aanmoedigen om deze nieuwe wereld te herontdekken. Een tuin is denken wij belangrijk voor hem, zodat hij zich daar op een ontspannen manier kan bewegen en kan leren dat het leven ook mooi en leuk kan zijn.