5567 Gupi

Vrij voor adoptie
Vragen over 5567 Gupi?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
16,00 KG
Leeftijd:
4 jaar, 2 mnd
Geboortedatum:
27-02-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Gedrag:
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5567 Gupi

Mooie Gupi vertoont helaas ook haar treurige verleden. Ze is nog steeds erg mager, ze was minstens 6 kg onder haar normale gewicht toen ze werd gered. Haar zeer geïsoleerde woonomstandigheden in haar vorige leven heeft ze nog maar weinig mee gekregen hoe mooi het leven ook kan zijn. Hierdoor zijn nieuwe situaties en veranderingen in het begin wel heel eng en spannend.
Gupi is geen bange hond, maar is heel erg onzeker en heeft stabiliteit van andere windhonden nodig. Ze heeft tijd nodig om aan niewe dingen te wennen. De andere honden zijn hierbij een grote hulp voor haar. Zij heeft in haar nieuwe thuis dan ook echt andere windhonden nodig, ze kent alleen dit ras en kan niets met andere honden.
In een rustige en landelijke omgeving krijgt ze minder prikkels en kan ze zich beter ontspannen. Een drukke stad, veel mensen, geluiden en verkeer is nit geschikt voor haar.
Een goed beveiligde tuin zal voor haar heel fijn zijn, zodat ze rustig kan gaan wennen aan haar nieuwe omgeving en leven.
De wereld van lieve Gupi bestond alleen maar uit duisternis en had niks moois te bieden. Ze wil nu heel graag het echte leven ontdekken en daar heeft ze liefdevolle mensen voor nodig die haar helpen het mooie van het leven te gaan ervaren.