5579 Nova

Vrij voor adoptie
Vragen over 5579 Nova?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
25,70 KG
Leeftijd:
6 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
12-01-2018
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Enthousiast en Zelfverzekerd
Gedrag:
zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5579 Nova

De eerste dagen in shelter was Nova volledig overdonderd en staarde ze ons met grote ogen aan. ze leek verlegen te zijn en bleef een tijdje op veilige afstand van ons. Na een paar weken was Nova gewend aan de routine van de shelter en laat ze ons nu een hele andere kant van haar persoonlijkheid zien. De mooie Galga is 180 graden gedraaid en benadert nu heel open mensen. Ze geniet van alle aandacht en zit altijd vooraan als het gaat om knuffels.

In de hondengroep zet Nova de en heeft ze ook de neiging om de anderen te berispen. Ze is niet onvriendelijk, maar heeft graag de scepter in haar pootjes.
We zien de zelfverzekerde hond dan ook als een alleenstaande hond of aan de zijde van een verlegen andere hond, die met Nova een dappere vriendin zal krijgen.

Nova geniet vooral van haar tijd in de patio. Ze ligt graag in de zon en doet daar graag een dutje, maar is ook wel te porren voor een kort sprintje.
Ze wil daarom graag een veilige tuin in haar nieuwe huis.