5589 Barton

Vrij voor adoptie
Vragen over 5589 Barton?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco mix
Geslacht:
Reu
Gewicht:
22,50 KG
Leeftijd:
2 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
20-01-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Vitaal, Aanhankelijk, Actief, Blij, Dankbaar en Enthousiast
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5589 Barton

Hij is een schattige, zeer vriendelijke, zeer aanhankelijke, altijd dankbare en gelukkige hond. Hij houdt ervan om onder de mensen te zijn, hij is niet bang, hij is sociaal en erg aanhankelijk met iedereen. Met andere honden is hij ook erg braaf, altijd onderdanig, niet dominant.
Hij is vrolijk maar lijkt heel rustig, hij is speels. Zeer gemakkelijk, geschikt voor beginners maar beter in gezinnen met andere honden. Met het verstrijken van de tijd zien we dat hij zich heel goed heeft aangepast. Hij is een vrolijke, vriendelijke en speelse hond, heel vrolijk met iedereen, Het maakt niet uit of hij met vreemden is, hij zal altijd tevreden en gelukkig zijn en non-stop met zijn staart kwispelen om liefkozingen vragen. Het is actief en enigszins rusteloos, omdat het groot van formaat is, zou het niet worden aanbevolen voor zeer oude gezinnen, maar het zou geweldig passen bij gezinnen die graag met hun honden spelen of gewoon met hen wandelen. Hij is een hondenlieverd, zeer sociaal en aanhankelijk, hij is altijd op zoek naar liefkozingen maar je moet er rekening mee houden dat zijn activiteitenniveau hoger is.

Gesneden staart