5613 Clementine

Vrij voor adoptie
Vragen over 5613 Clementine?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
21,00 KG
Leeftijd:
3 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
12-12-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Afwachtend, Onderdanig en Onzeker
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Nog bang in het begin voor volwassenen en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5613 Clementine

Clementine is een voorzichtige hond die snel van streek is. In nieuwe situaties is ze gestrest en nerveus, vertoont ze vermijdingsgedrag en wil ze terug naar haar kennel. Galgo's zoals Clementine hebben in hun vorige levens niets gekend, behalve hun "vier muren" (de kennel) en de trainingen op het veld. Alles wat onbekend is, is daarom in het begin eng voor Clementine, maar in de hondengroep is ze veel meer ontspannen. Ze heeft ook de steun nodig van een zekere hondenvriend in haar nieuwe huis, die haar helpt haar weg te vinden in het dagelijks leven. Clementine is onderdanig en kan even goed overweg met mannen.
Idealiter heeft uw gezin al windhondenervaring of heeft het veel begrip voor de gevoelige aard van de Galgo's. Het nieuwe huis zou vrij landelijk en rustig moeten zijn, omdat de stad met verkeer, veel mensen en onbekende geluiden te stressvol zou zijn voor Clementine. In een ontspannen omgeving met altijd dezelfde processen en empathische mensen aan haar zijde, zal Clementine snel opbloeien en vrolijk door haar nieuwe leven dansen.