5622 Mimi

Geadopteerd
Vragen over 5622 Mimi?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
28,50 KG
Leeftijd:
8 jaar, 3 mnd
Geboortedatum:
10-03-2016
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk en Blij
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Leishmania negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5622 Mimi

Heel teder, heel lief, aanhankelijk en knuffelig. Ze is een groot, schattig en zeer nobel meisje. Ze is niet bang, ze is niet een van die honden die naar boven rent als een vreemde haar park binnenkomt, maar ze rent ook niet weg, ze nadert nieuwsgierig en kwispelend met haar staart.
En als ze al mensen kent, staat ze altijd als eerste op en rent naar de deur om hallo te zeggen, altijd heel blij. Ze houdt erg van liefkozingen, ze is erg knuffelig en lui, ze gedraagt zich heel goed in haar kennel. Maar in het park kan ze soms speelser zijn met haar partner.
Met andere honden is ze braaf en onderdanig, niet dominant. Ze vertoont geen angst als ze alleen wordt gelaten, ze is het grootste deel van de dag evenwichtig en kalm in het asiel, alleen in het park of tijdens de maaltijd wordt ze actiever. Gemakkelijk, beginnersvriendelijk, alleen of met andere honden.

afgehakte oren